Revisor på fliseterrasse

Når du har en virksomhed får du brug for en god revisor. Enten fordi du er underlagt revisionspligt og skal have udført revision af dit regnskab – som også kaldes en årsrapport, eller blot fordi en revisor kan give dig rådgivning som du har brug for. Den oplagte rådgivning fra revisor er om de dagligdags ting som bogføring, lønkørsler, momsafregning, fakturering, afstemning af debitorer og kreditorer osv. Her kan du spørge revisor om hvordan det enkelte bilag skal bogføres så bilaget kommer på den rigtige finanskonto første gang, i stedet for at revisor senere skal have penge for at ompostere din bogføring over på de rigtige konti. Herved sikrer du også at der trækkes den rigtige moms, da den enkelte finanskonto normalt er opsat til automatisk at føre momsbeløbet over på indgående moms når du bogfører en omkostning. Din rådgivning fra revisor sikrer dig altså også at du løbende får den rigtige moms tilbage, hvilket er en likviditetsmæssig fordel da momsbeløbet indsættes på din kassekredit hvorved du sparer renter i banken. Du kan enten spørge din revisor ved at ringe til ham eller til hende, du kan spørge over webcam eller du kan møde din revisor ansigt til ansigt. Vælger du at møde din revisor ansigt til ansigt kan du enten besøge din revisor, eller du kan få besøg af din revisor. Besøger din revisor dig, kan I sidde på dit kontor, i din stue eller på din fliseterrasse – hvor I sidder er faktisk fuldstændigt ligegyldigt for din revisor.

Revisor til dit regnskab

Mindst en gang om året skal du have lavet et regnskab. Har du et selskab, skal dit regnskab indsendes til Erhvervsstyrelsen ved brug af XBRL. Er du personligt erhvervsdrivende skal du normalt aflevere dit regnskab til din bank, ligesom SKAT kan bede dig om at indsende regnskab for at kontrollere om du betaler den skat, moms og afgifter som du skal – også kaldet ligning af din selvangivelse. Når du skal have lavet regnskab på din fliseterrasse, din terrasse med belægningssten eller træterrasse, er det en god idé at bruge en revisor – helst en statsautoriseret revisor, da revisor er fagmand indenfor regnskab. Når du bruger revisor bliver dit regnskab dermed mere korrekt, hvorved banken har lettere ved at give dig en større kassekredit, skat, moms og afgifter kontrolleres hvorved du undgår en efterregning fra SKAT osv.

Revisorrådgivning på terrassen

Som tidligere nævnt kan du også få rådgivning fra din revisor. Denne revisorrådgivning er ikke bare inden for bogføring, men også rådgivning om skat, forretningsudvikling og drift af din virksomhed. Skatterådgivning fra revisor kan være om virksomhedsskatteordning, om skattemæssige afskrivninger, om der er momsfradrag og skattefradrag på en udgift og om hvordan du beskattes af din firmabil. Revisor kan rådgive om stort set alt, da revisor har set hvordan utallige virksomheder drives, uanset om det er en butik, en fabrik eller en konsulentvirksomhed. Og er der noget bedre en at få revisorrådgivning på fliseterrassen over en kop kaffe?

Så konklusionen er, inviter gerne din revisor hjem på fliseterrassen

Revisor kan udarbejde regnskab og revision på din fliseterrasse – men helst om sommeren!

Copyright © 2014 fliseterasse.dk | Theme by: Eventa