Anden inspiration

afretningsgrusDer er mange muligheder når det kommer til inspiration til terrasser. De fleste planteskoler har en udstilling som giver eksempler på hvordan terrassen kan se ud, så det er muligt at køre ud til den lokale planteskole og blive inspireret.

Der findes også mange muligheder for at få inspiration online som eksempelvis på siden www.fliser-til-haven.dk

På boligsider kan du søge efter nye boliger til salg og da mange nyopførte huse får anlagt flotte nye terrasser vil der også være billeder af disse på boligannoncerne. Det kan du bruge som inspiration til din egen terrasse.  Husk at gemme billederne på din computer, da ejendomsmæglerne fjerner billederne fra deres hjemmeside når husene bliver solgt, og så kan du ikke finde dem frem igen.

Producenter af terrassefliser og belægningssten til anlæg af terrasser har også ofte deres egen udstilling som kan bruges til inspiration. Et eksempel på sådan en udstilling findes lidt udenfor Aalborg hvor FC Beton har udstillet havefliser og belægningssten ved siden af det oprindelige kontor i Frejlev.

Bor du ikke i nærheden af FC Beton kan du finde betonstøberiernes profilsider på Danskbeton.dk hvor du kan finde adresser og andre kontaktoplysninger, så du kan finde en udstilling tættere på.

Du kan også gå en tur rundt på villavejene i nærheden af hvor du bor. Her vil det nogle gange være muligt at se hvordan andre har anlagt deres terrasse. Er terrassen på den anden side af huset eller sidder der nogen på terrassen er det måske ikke lige der hvor du skal stå og kigge alt for meget efter inspiration, medmindre at du spørger først.

Du kan også gøre venner og familie glade med et lille besøg og spørge til om du må se hvordan de har lavet deres terrasse, eventuelt tage et par billeder af fine detaljer som du efterfølgende kan samle til en lille planche med inspiration til dig selv.

Vil du gerne have hjælp til design af haven, terrassen mm. kan du tage fat i en anlægsgartner, en arkitekt eller lignende. Eksempelvis finder du i Aalborg Made By Concept som kan hjælpe med indretning og design af haver, terrasser og mange andre ting.

Udover inspiration til terrassen kan du også finde inspiration til andre haveprojekter som en ny flagstang. Rundt om flagstangen kan du også lave en lille “fliseterrasse” som gør at du ikke behøver at stå i våd græs hvis det regner når flaget skal hejses. Et godt sted at kigge efter flag og flagstænger er OM Flag fra Aalborg.

Copyright © 2014 fliseterasse.dk | Theme by: Eventa